Doelgroepen

Onze doelgroep zal bestaan uit een dienstverlenend oogpunt voor de zakelijke en particuliere markt. Niet alles is nieuw in deze branche, maar de doorontwikkeling van kennisniveau zorgt voor een degelijk en kwalitatief hoogstaand product. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment waarmee wij u een compleet pakket kunnen bieden. Dit betekent dat wij uw partner zijn voor elk duurzaam investeringsproject. Tevens bieden wij advies op maat. Dit advies ontvangt u van ervaren specialisten met jarenlange expertise en kennis van de markt. Kortom, Ervaar & Bespaar.

Het product bestaat uit:

  • Ontwerp, calculatie, advisering, coördinatie/begeleiding , uitvoering van installatietechnische installaties op gebied van duurzaamheid d.m.v. zonne-energie.

Deze natuurlijke energiebron, in combinatie met de modernste techniek, zorgt voor u als potentiele klant voor een hoogstaand product.

Wij denken dat wij “onderscheidend” zijn door onze kennis, wij putten deze kennis ook uit internationale ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen over de grens zijn soms verder vooruitdenkend, waardoor wij beter kunnen meedenken en adviseren in uw product voor de toekomst.

Kwaliteit

De kwaliteit zal leiden tot een positief effect bij opdrachtgevers. Zodra wij dat bereikt hebben bij hen, zal er een gezonde basis ontstaan voor verdere samenwerking. Dat is onze kracht, kwaliteit is ons uitgangspunt.